SATECHI SLIM W3 WIRED BACKLIT KEYBOARD

SKU
ST-UCSW3M
 

Dostupnost

OPIS

Upotpuni svoj moderni prostor na stolu, dok radiš na daljinu ili od kuće, pomoću žičane Satechi Slim W3 tastature. Dizajnirana za Mac uređaje, W3 tastatura ima prošireni raspored sa numeričkim tasterima i pogodne tasterske prečice optimizovane za Mac i iOS - sve u izuzetno tankom, modernom dizajnu. Opremljena podesivim tasterima sa pozadinskim osvetljenjem i USB-C vezom, tastatura omogućava da lako radiš kad god i gde god te kreativnost odvede.

TVOJA VIŠENAMENSKA ŽIČANA TASTATURA

Dizajnirana za Apple korisnike, Satechi Slim W3 žičana tastatura sa pozadinskim osvetljenjem uključuje sve funkcije koje su ti potrebne, poput proširenog rasporeda numeričkih tastera, žičane USB-C veze, podesivih tastera sa pozadinskim osvetljenjem i MacOS funkcijskih tastera - sve sa elegantnom završnom obradom od aluminijuma.

OSVETLJENI TASTERI

Tanka žičana W3 tastatura uključuje tastere sa pozadinskim osvetljenjem sa tri nivoa osvetljenosti za savršenu količinu svetlosti u bilo kom podešavanju, kao i prečice za funkciju macOS za lako podešavanje osvetljenosti, jačine zvuka, pauze, reprodukcije i još mnogo toga na povezanom uređaju.

VEZA BEZ MUKE

Sadrži ugrađeni USB-C kabl za brzo povezivanje bez muke - bez dodatnih podešavanja. Savršena za prostorije sa lošom bežičnom vezom ili kada ti treba samo jednostavno rešenje, tanka žičana W3 tastatura sa pozadinskim osvetljenjem brzo će postati tvoja periferna oprema.

DODATNE INFORMACIJE

Proizvođač
Satechi
EAN
879961009083
Boja
Space Gray
Povezivanje
USB-C
Tastatura
US English
Tastatura
US English keyboard
Naziv
SLIM W3 WIRED BACKLIT KEYBOARD
Proizvođač
Satechi
Vrsta
Tastatura
Zemlja proizvodnje
Kina
Zemlja izvoza
EU
Uvoznik
iStyle Stores doo
Adresa uvoznika
Bulevar Mihajla Pupina 4, Beograd

DEKLARACIJA