Satechi Vegan-Leather Magnetic Case za 11-inčni iPad Pro

SKU
ST-V11PPK
 
Nudimo mogućnost plaćanja na rate Saznaj više >

Dostupnost

DETALJI

Držač za olovku

Održavajte svoj Apple Pencil pri ruci uz praktični ugrađeni prostor koji ga čuva sigurnim i uvek dostupnim. Uz njega nećete više imati brige o gubljenju ili padu vaše olovke. Ova pametna futrola takođe osigurava da vaša olovka ostane napunjena i spremna za trenutke inspiracije. Kada budete spremni za stvaranje, jednostavno izvucite olovku jednim pritiskom kroz otvor na poleđini.

Lako povezivanje, pametno kucanje

Magnetna futrola za iPad Pro opremljena je pametnim konektorima koji obezbeđuju savršenu kompatibilnost sa Apple Magic Keyboard-om za iPad Pro. Jednostavno prikačite futrolu, a pametni konektori na futroli i Magic Keyboard-u automatski će se poravnati, aktivirajući tastaturu odmah. To je krajnja kombinacija praktičnosti i funkcionalnosti.

Brinemo se (za tvoj iPad)

Nosite svoj iPad s poverenjem, znajući da futrola služi kao dodatni sloj zaštite dok ste u pokretu. Držite svoj iPad sigurnim i bezbednim zatvaranjem tastature i ostavljanjem prikačenim za futrolu. Ostaće bezbedan i bez ogrebotina, bez obzira na avanture koje vas čekaju.

Premium veganska koža

Minimalistički dizajn ove futrole čini je vremenski klasičnom. Izrađena od premium veganske kože otporne na ogrebotine, ova magnetna futrola nije samo izdržljiva i dizajnirana, već takođe pomaže smanjenju vašeg ekološkog otiska - savršena opcija za one koji vode računa o okolini.

DODATNE INFORMACIJE

Proizvođač
Satechi
EAN
810086360772
Boja
Black
Materijal
Veštačka koža
iPad kompatibilnost
11-inčni iPad Pro 4. generacije

DEKLARACIJA