Apple Authorized Service Provider

iStyle Srbija u okviru svoje kompanije pruža usluge servisiranja Apple proizvoda i poseduje zvaničnu sertifikaciju od strane Apple Inc. čime imamo status  Apple Authorized Service Provider (AASP) za pružanje sveobuhvatne podrške, popravak Mac računara, zamenu iPad i iPod modela.

U skladu sa AASP pravilnikom iStyle Service zapošljavaja Apple sertifikovane tehničare (ACMT), koji redovno prolaze Apple-ovu obuku i evaluacije, tako da možete biti sigurni da će Vam pomoći visoko kvalifikovani i iskusni profesionalci.

  • Bul. Mihajla Pupina 4a, Tržni centar Ušće, III sprat, 11 000 Beograd
  • tel: (381) 11 269 09 83


Primanje uređaja na servis:

Primanje uređaja na servis vršimo na adresi iStyle Ušće, Ušće Shopping Center, Bul. Mihajla Pupina 4, II sprat, Beograd, svakog radnog dana (pon-pet) od 10:00 do 20:00h

Vaš uređaj sa opisom problema predajete našem osoblju koje će preuzeti sve vaše podatke, a ukoliko se radi o uređaju pod garancijom, obavezno je priložiti kopiju ili orginalan račun. Servisna pokrivenost se ostvaruje dostavljanjem servisnog lista. U servisnu pokrivenost ne spadaju kvarovi uzrokovani mehaničkim oštećenjima.

Ukoliko niste u mogućnosti da lično donesete Vaš Apple proizvod u servis, uređaj možete poslati na našu adresu kurirskom službom.

Takođe, servisiramo Apple uređaje kupljene u inostranstvu. Obavezno je dostaviti potvrdu o kupovini ukoliko je uređaj u garantnom roku.

Sva pitanja i nejasnoće vezane za servis i rad servisa možete uputiti na email adresu service@istyle.rs


Popravak u garantnom roku

Svi Apple računari, iPad, iPod modeli kao i prateći dodaci kompanije Apple Inc. dolaze sa jednogodišnjom internacionalnom garancijom koja je validna od dana kupovine koji je naznačen na računu. Ova garancija pokriva kvarove i greške izazvane u proizvodnji. Ukoliko Vas zanima više informacija vezanih za jednogodišnju ograničenu garanciju možete ih pogledati ovde.

 

Svi Apple računari, iPad, iPod modeli kao i prateći dodaci kompanije Apple kupljeni u Srbiji kod ovlašćenih distributera dolaze sa dvogodišnjom garancijom shodno Zakonu o zaštiti potrošača. Prva godina je internacionalna i Vaš uređaj možete servisirati u Apple zvaničnom servisu bilo gde u svetu.

Druga godina garancije ostvariva je samo u Srbiji i isključivo u Apple ovlašćenom servisu.

Obavezno je dostaviti potvrdu o kupovini ukoliko je uređaj u garantnom roku.

Svi uređaji koji su kupljeni i uredno registrovani sa Apple Care ugovorom ostvaruju pravo servisa skladno uslovima i odredbama AppleCare-a. Više informacija o uslovima i odredbama možete potražiti ovde


Servis iPod, iPad uređaja i pratećih dodataka kompanije Apple Inc.

iPod, iPad uređaji i prateći dodaci kompanije Apple Inc. se ne servisiraju; U slučaju nepravilnosti u radu za vreme dvogodišnje ograničene garancije menjaju za isti takav novi uređaj skladno Apple-ovom pravilniku o zameni uređaja;

Nakon isteka dvogodišnje ograničene garancije svaki je uređaj moguće doneti u servis u slučaju kvara, a isti se može zameniti u skladu sa Apple-ovim pravilnikom o zameni proizvoda za naš region uz propisanu novčanu nadoknadu po važećem cenovniku kompanije iStyle Stores d.o.o.

Garancija na ugrađene rezervne delove je 90 dana.


Servis iPhone uređaja

Sada vaš iPhone možete servisirati u iStyle servisu! 

Nudimo servisnu podršku za sve telefone kupljene u Srbiji kod operatera, ali i u inostranstvu, kod bilo kog autorizovanog prodavca.

Za više informacija kontaktirajte nas.

 

Microsoft Windows i Microsoft Office

Apple i drugi različiti proizvođači (npr. Parallels Inc.) omogućavaju korišćenje Windows operativnih sistema na različite načine na vašem Apple računaru. iStyle Srbija ne daje podršku za Windows particiju kao i za sam rad Windows operativnog sistema. Za više informacija o proizvodu Microsoft Windows ili Microsoft Office možete se obratiti kompaniji Microsoft Srbija.

 

Zamena kupljenog uređaja

Zamena za nove uređaje se vrši isključivo unutar garantnog roka, u slučaju kada su ispunjeni sledeći uslovi :

- uređaj je reklamiran u roku od 7 dana od datuma na računu.
- uređaj je predat u Apple ovlašćeni servis i servis je odobrio zamenu.
- ispunjeni su zakonski uslovi prema Zakonu o zaštiti potrošača.
- zamena kompletnog proizvoda je standardna servisna procedura za taj proizvod.

- Ukoliko je potrebna zamena uređaja ili pojedinih delova na njihovu isporuku se okvirno čeka do 10 dana.

 

 

 

Ovlašćeni servis se nalazi na lokaciji Bul. Mihajla Pupina 4a, Tržni centar Ušće, III sprat, radno vreme servisa je od 9 do 17 sati.

 

 

 

Često postavljana pitanja

Cenovnik