Synology DS 218 Play

SKU
DS218PLAY
 

Dostupnost

OPIS

Synology DiskStation DS218play je snažan NAS server sa dva slota za diskove. Uređaj je opremljen sa 64-bitnim četvorojezgarnim procesorom. DS218play podržava prenos 4K Ultra HD sadržaja u realnom vremenu. Idealan je za reprodukciju multimedijalnog sadržaja i razmenu podataka za kućne korisnike.

• Prenos 4K videa u realnom vremenu uz podršku za 10-bitni H.265 kodek
• Brzina sekvencijalnog prenosa podataka iznosi do 112 MB/s u čitanju i pisanju
• Brzina šifriranog sekvencijalnog prenosa podataka iznosi do 112 MB/s u čitanju i pisanju
• Pokreće ga 64-bitni četvorojezgarni procesor sa 1 GB DDR4 RAMa
• Podržava diskove za pohranu kapaciteta do 20 TB
• Podržava do 15 IP kamera

NAS je skraćenica za Network Attached Storage (umreženo skladište podataka). Mrežni eksterni disk - uvek prisutan, uvek dostupan, brz, pouzdan i smišljen tako da vam čuva podatke čak i u slučaju havarije diska na kojem su pohranjeni. Nešto poput ličnog clouda (internet bekap) samo većeg kapaciteta, neuporedivo brže, fleksibilnije, dostupnije (ne zavisi od interneta kad radi u lokalnoj mreži).

NAS koncept je sledeći: uvek uključen, uvek dostupan, troši do 50× manje el. energije od najštedljivijeg računara, čuva organizuje i prikazuje slike, filmove i muziku. Vaša multimedijalna biblioteka. Dostupan je kao mrežni disk za arhiviranje dokumenata sa antivirusnom zaštitom, izvor medijskih fajlova, Apple Time Machine bekap. Moguće ga je podesiti tako da bude dostupan samo lokalno ili kao pravi cloud servis na internetu sa bilo koje lokacije. Poseduje čak sopstveni VPN server zarad maksimalne bezbednosti.

DODATNE INFORMACIJE

Proizvođač
Synology
Prethodna generacija
No
Naziv
DS 218 Play
Proizvođač
Synology
Vrsta
Ruter
Zemlja proizvodnje
Kina
Zemlja izvoza
EU
Uvoznik
TECH POETS d.o.o.
Adresa uvoznika
Bulevar Kralja Aleksandra 310

DEKLARACIJA