Aplikacije koje vam pomažu da se držite novogodišnjih odluka

Lepo je da početkom svake godine donesete odluke i postavite ciljeve koje želite da ostvarite. Još lepše je kada se tih odluka pridržavate tokom cele godine, a ne samo dok traju praznici. Predstavljamo vam aplikacije koje će vam pomoći da istrajete u svojim namerama.

Bez obzira da li je reč o vežbanju, ličnim ili poslovnim ciljevima, disciplina je uvek dobrodošla!

Sport i zdravlje

Aplikacije za praćenje fizičkih aktivnosti su vrlo popularne, a veliki broj njih nudi različite opcije. Tu je aplikacija Runtastic, koja se pored trčanje fokusira i na vežbe snage, a nudi i mnoge druge opcije. Aplikacije možete kupiti jednu po jednu, sve zajedno ili možete da se pretplatite na njih. Na taj način uvek imate solidan izbor kada je u pitanju vežbanje.

Pomoć Apple Watch-a je uvek dobrodošla, a tu na scenu stupa aplikacija Nike Run Club. Ona vam omogućava da se pridružite Nike-ovim zvaničnim trenerima na grupnom vežbanju ili trčanju. Kao član kluba trčanja ili vežbanja, na raspolaganju će vam biti i druge usluge, poput saveta o vežbanju i ideja za opremu koja vam je potrebna. Saradnja Nike-a i Apple-a je savršen izbor za sve koji žele da počnu sa vežbanjem.

Pored vežbanja, ishrana je vrlo bitan faktor za očuvanje zdravlja. Ako odlučite da živite zdravije, morate da pazite i šta jedete – a svi znamo da je priprema kvalitetnog obroka ponekad i teži zadatak od redovnog odlaska u teretanu. Yazio je savršena opcija jer vam omogućava i praćenje unosa tečnosti. Takođe, aplikacija WaterMinder za Apple Watch može da vam bude od koristi.

Posao, rad i učenje

Da biste se posvetili radnim zadacima, ključno je da dobro organizujete i isplanirate svoje vreme. Srećom, na raspolaganju imate mnogo aplikacija za upravljanje radnim zadacima, poput MeisterTask-a ili Trell-a. Obe aplikacije su vrlo korisne za individualne korisnike. Njihove osnovne iOS i macOS verzije su dostupne potpuno besplatno. Za učenje vam preporučujemo iStudiez Pro kao najbolje rešenje.

Uz aplikaciju Time 2, lako možete da podesite vremenske intervale za svaki zadatak i da pratite svoj rad tokom dana. Ova aplikacija vam omogućava da bolje i jednostavnije upravljate svojim zadacima i identifikujete aktivnosti na kojima trošite najviše vremena.

Finansije i praćenje ciljeva

Iako novac ne može da kupi sreću, praćenje troškova je uvek jedna od novogodišnjih odluka. Uz pomoć aplikacije PocketGuard možete uspešno da radite na tome. Pomoći će vam da uštedite bar malo.

Doneli ste previše novogodišnjih odluka, a nijedna aplikacija ne može sve da ih obuhvati? Grešite! Strides Habit Tracker je upravo aplikacija koja vam je potrebna. Daje vam odgovore i na pitanja koliko ste dugo spavali, koliko često posećujete restorane brze hrane, kakav su vam navike u potrošnji i slično.