Novi iPhone modeli su tu. Hajde da pogledamo novosti

Kao što je i očekivano, Apple je predstavio još novih proizvoda, a kraj ove godine se još ne nazire. Juče, 13. oktobra, objavljena je najnovija generacija iPhone modela, koja nas je ponovo ostavila bez daha.

Kako da isključite Subscriptions na vašim iOS i macOS uređajima

Vaši iPhone, iPad i Apple TV uređaji mogu da vam ponude kupovine i pretplate na određeni sadržaj u okviru aplikacija. U ovom članku ćemo pokazati kako da isključite pretplatu na sadržaj koji ne koristite da ne biste bespotrebno trošili novac.

Šta je potrebno instalirati na novom Mac-u?

Kupili ste svoj prvi Mac? Evo šta je potrebno da instalirate ako krećete od samog početka!

Pevušite neku pesmu? Apple Music će pogoditi njen naziv!

Kao što smo već pisali, fantastični Apple Music servis je postao dostupan i u Srbiji. Predstavljamo vam jednu zanimljivu funkciju koju možete odmah isprobati.

Srbija je dobila svoj App Store!

Srbija je konačno dobila App Store, uključujući i servise Apple Music, Podcasts, Books i iCloud. U ovom članku ćemo se osvrnuti na prvi korak, a to je promena regiona.

Stiže nam novi iPhone SE!

Jeste li spremni za iPhone SE? Sasvim nov telefon, obučen u staro, ali prepoznatljivo ruho. Najnoviji model iPhone SE telefona se vraća na tržište ove godine u svom punom sjaju!

Devet stvari koje morate da znate ako ste tek nedavno nabavili svoj prvi Mac

Sve promene su teške na svoj način. Ipak, najteže su one koje vas primoraju da sasvim promenite neke svoje stare navike. U ovom članku ćemo vas upoznati sa svim novitetima sa kojima svaki korisnik mora da se susretne kada odluči da Windows zameni macOS-om.

Kako da izaberete određeni emotikon kada na iPad-u radite sa fizičkom tastaturom?

Apple-ove Smart Keyboard i Smart Keyboard Folio poseduju taster Globe za brzi prstup takozvanom Emoji Picker-u u kom možete da pronađete željeni emotikon kada kucate poruku. Nažalost, ni Apple-ova najnovija Magic Keyboard, ni tastature drugih proizvođača nemaju ovu opciju. Evo kako da dođete do emotikona kada koristite fizičku tastaturu na svom iPad uređaju...

Kako da vidite šifre Wi-Fi mreža na koje ste konektovani preko svog iPhone-a ili iPad-a?

Veliki broj korisnika koristi razne aplikacije za čuvanje lozinki, dok ima i onih koji se i dalje drže iCloud Keychain-a. Međutim, ništa od toga vam neće pomoći da se povežete na određenu Wi-Fi mrežu, ukoliko prethodno niste negde zapisali lozinku za pristup.

Prečice na tastaturi za TV App

Sa dolaskom aplikacije TV na Mac uređaje su došle i neke odlične opcije za gledanje serija i filmova bez potrebe za uključivanjem televizora. Sve što poželite možete i da pogledate. Zaboravite na dosadne reklame, napravite pauzu za pravljenje kokica onda kada vi to poželite.

Kako da kreirate Smart Album u aplikaciji Photos na svom Mac-u

Vaš Mac uređaj nudi nekoliko "Smart" alata kao što su Smart Folders u Finder-u i Smart Groups u okviru aplikacije Contacts. Da li ste znali da postoji mogućnost da kreirate i Smart Albums u aplikaciji Photos? Ovaj zanimljiv način grupisanja fotografija u albume može značajno da vam pomogne jer nećete to morati da radite ručno. Sada će sve fotografije koje zadovoljavaju vaše kriterijume biti automatski sačuvane u istom albumu.

Deset saveta za iPhone koji su korisni i u 2020. godini

Deset kratkih saveta za brže i jednostavnije korišćenje iPhone-a.

Items 1 to 12 of 161 total

Strana