Blog

Podesite Family Sharing

Apple-ova sistemska opcija Family Sharing je prisutna na Apple-ovim uređajima još od iOS-a 8. Omogućava vam da sadržaj koji ste prethodno kupili, bilo da je reč o muzici, filmovima, knjigama ili aplikacijama, delite sa svojim najbližima.

Saznaj više

Kako da blokirate pošiljaoce u aplikaciji Mail

Mnogo puta se svima od nas desilo da ne možemo da se spasemo e-pošte i pošiljalaca koji umeju da budu vrlo uporni. Kada svemu tome dodamo i spamovane poruke, situacija postaje vrlo napeta. Neželjenu poštu je, u svakom slučaju, moguće obrisati, ali ni to nije rešenje problema, jer će ona nastaviti da stiže.

Saznaj više

Koristite nove Multitasking funkcije na novom iPadOS

Multitasking funkcije na novom iPadOS vam omogućavaju da istovremeno koristite dve aplikacije, primera radi, da odgovarate na mejlove dok gledate zanimljive video klipove tako što ćete se jednostavnim pokretima prebacivati iz aplikacije u aplikaciju.

Saznaj više

iPadOS je stigao

Veliko odvajanje je napokon realizovano. iPad uređaji, koji su do sada radili na iOS-u, od sada će imati poseban, ali vrlo srodan operativni sistem.

Saznaj više

Kako aktivirati Dark Mode na iOS uređaju

Dark Mode je napokon došao na iPhone i iPad sa iOS-om 13 i iPadOS-om. Kada ga uključite, aplikacije i elementi interfejsa na vašem uređaju, poput obaveštenja i widgeta, postaće tamniji, u nijansama od tamno sive do potpuno crne.

Saznaj više

Items 1 to 12 of 75 total

Strana