Blog

Najbolje mobilne igrice godine

Osim radosti, veselja i hrane u izobilju, nadamo se da su vam ovi praznici doneli i slobodnog vremena na pretek. Idealan je trenutak da se osvrnemo na godinu koja je za nama i pogledamo listu najboljih igrica po oceni korisnika širom sveta.

Saznaj više

Najbolje zimske praznične pozadine su tu!

Zima je stigla. Praznici polako kucaju na vrata, a mi vam u jednom od poslednjih članaka ove godine predstavljamo sjajne pozadine za vaše iPhone uređaje kojima možete ukrasiti displej vašeg telefona u nastupajućim danima.

Saznaj više

Kako je Apple promenio naš svet: Revolucionarni uređaji

Apple je kreirao prvi i najbolji personalni računar na svetu. Tragovima ove kompanije krenuli su i ostali konkurenti i ubrzo je tržište postalo prava gladijatorska arena u kojoj su se nadmetali brojni proizvođači ovih uređaja. Apple se, međutim, nije zaustavio samo na računarima...

Saznaj više

Kako je Apple promenio naš svet: Revolucionarni računari I

Apple je kompanija koja je dramatično promenila okolnosti kako u svetu tehnologije, tako i u svakodnevnim životima milijarde ljudi. Iako je većini prva asocijacija na Apple verovatno iPhone, važno je naglasiti da je Apple-ova revolucija počela proizvodnjom računara. Evo svih Apple-ovih inovacija koje su promenile naš svet.

Saznaj više

Items 1 to 12 of 109 total

Strana