Fantastične vesti: Evo novih AirPods-a

Apple je i danas objavio još jedan ažuriran proizvod. U pitanju su AirPods slušalice sada sa više vremena za razgovor i opcijom bežičnog punjenja!

Apple je poludeo ove nedelje i niže nadogradnju za nadogradnjom. Danas su na redu neverovatno popularne AirPods slušalice.

Dizajn se uopšte nije promenio, ali unutrašnjost je značajno unapređena: novi H1 čip, koji – prema ekipi iz Kupertina – dodatno poboljšava performanse AirPods-a. Obećali su nam i brže povezivanje i 1,5 puta više vremena za razgovor. Dostupna je i hands-free opcija Hey Siri. Ali to nisu najbolje vesti:

BEŽIČNO PUNJENJE!

Tako je, stigao je boks za bežično punjenje o kojem već predugo kruže glasine. Međutim, to nije osnovni deo paketa – ako želite, nove AirPods slušalice možete kupiti sa klasičnim boksom ili sa ovim koji omogućava bežično punjenje. Apple je mislio na one koji žele da zadrže svoje slušalice i samo kupe novo pakovanje, pa je i to moguće.

Jučerašnja nadogradnja iMac-a nas nije preterano oduševila, ali današnje vesti su nam zaista izmamile veliki osmeh. Savršen uređaj i nove opcije!