Pogledajte sve spektakularne snimke sa jučerašnjeg Keynote-a

  Iako je Apple najavio pregršt novih usluga, moraćemo malo pričekati na njihovo lansiranje. Ali jedno je sigurno – na ovom Keynote-u smo mogli uživati u dosta spektakularnih videa.

  Keynote je otvoren pravim retro videom, koji sadrži celu istoriju kompanije, i njihovu celokupnu paletu proizvoda. Video je zaista izuzetno kreativan i vredi ga pogledati.


  Slike koje ostavljaju bez daha i kvalitetno sažet sadržaj, je ono što nam se najviše dopada kod Apple News+ usluge. Šteta što neće biti dostupna u Evropi. Bar ne još.


  I dalje željno iščekujemo Apple Pay u Srbiji, ali ovo je nešto sasvim novo. Kada je predstavljena nova usluga, znali smo da je to kraj…Apple je “vezao” svoje korisnike na najpametniji mogući način.


  Iako su glavne teme jučerašnjeg Keynote-a bile televizija i usluge straminga, Apple Arcade mogla bi biti značajnija usluga u Evropi. Pogledajte uvod, imaćete osećaj da bi bilo koja od igara, mogla biti predstavljena već danas.

  Samo Apple može dovesti zvezde poput Jennifer Aniston i Stevena Spielberga, a potom i Oprah, koja je očito nekrunisana kraljica šou biznisa. Ovi snimci su bili odličan uvod za njen izlazak na binu.

  Koji video se vama najviše svideo?