Vrati se na fakultet uz odlične iSTYLE ponude

  Septembar samo što nije došao, što znači da uskoro počinje i nova akademska godina. Kreni u nove školske pobede uz odlične Apple proizvode!

  Kada je u pitanju kupovina novih Apple proizvoda, iSTYLE Back to School promocija donosi najbolje ponude za studente. Kako bi bio što uspešniji, neophodno je da imaš što bolju opremu. Bez obzira da li se radi o novom Mac-u ili iPad-u sa Apple Pencil olovkom i Smart Keyboard tastaturom, sigurni smo da ćeš u našoj ponudi naći upravo ono što ti treba.

  Ove godine naš uobičajeni program Back to School traje od 26. augusta do 31. oktobra 2019. godine, i donosi odlične popuste za mnoge Apple proizvode.

  U ponudi su:

  • Popust od 21.600 RSD za nove Retina MacBook Air računare od 128GB (model iz jula 2019.), koji su sada dostupni po ceni od 149.900 RSD.
  • Popust do 10% na odabrane Mac računare - Sve iMac i MacBook Pro računare, kao i MacBook Air Retina računare od 256GB.
  • Popust do 12% na odabrane iPad uređaje - Sve iPad Pro, iPad Air i iPad mini modele.

  Svi studenti stariji od 18 godina mogu ostvariti popust naveden ovim programom, dovoljno je samo da doneseš na uvid indeks sa overenom tekućom školskom godinom. Zaposleni pri obrazovnim institucijama takođe imaju pravo na ostvarivanje Back To School popusta. Popusti obuhvaćeni programom Back to School se ne mogu kombinovati sa drugim akcijama.

  Možeš birati između mnogo načina plaćanja, a sve informacije možeš pronaći na našoj internet stranici i u našim maloprodajnim objektima.

  Možeš da platiš i kao pravno lice, ali u tom slučaju na fakturi mora biti navedeno i ime studenta koje odgovara imenu na indeksu (naravno, faktura će glasiti na pravno lice). Prilikom kupovine putem interneta u napomenu unesi ime studenta, pa nam na store@istyle.rs pošalji sliku na kojoj se vidi prva i druga strana indeksa.

  Poseti istyle.rs kako bi video sve popuste i kupio uređaj koji te zanima, ili poseti neku od naših prodavnica, gde ti naše osoblje može pomoći pri odabiru najboljeg uređaja za tebe.