Vratite se na predavanja uz odlične iSTYLE ponude

Septembar samo što nije počeo, što znači da uskoro kreću i predavanja. Krenite u nove akademske pobede uz odlične Apple proizvode!

Kada je u pitanju kupovina novih Apple proizvoda, iSTYLE promocija Back to School donosi najbolje ponuda za studente. Kako bi bili što uspešniji, neophodno je da imate što bolju opremu. Bez obzira da li se radi o novom Mac-u ili iPad-u sa Apple Pencil olovkom i Smart Keyboard tastaturom, sigurni smo da ćete u našoj ponudi naći upravo ono što vam treba.

Ove godine naš uobičajeni program Back to School traje od 26. augusta do 31. oktobra 2019. godine, a donosi odlične popuste za mnoge Apple proizvode.

U ponudi su:

  • Popust od 21.600 RSD za nove Retina MacBook Air računare od 128GB (model iz jula 2019.), koji su sada dostupni po ceni od 149.900 RSD.
  • Popust do 10% na odabrane Mac računare - Sve iMac i MacBook Pro računare, kao i MacBook Air Retina računare od 256GB.
  • Popust do 12% na odabrane iPad uređaje - Sve nove iPad Pro, iPad Air i iPad mini modele.

Svi studenti stariji od 18 godina mogu ostvariti popust obuhvaćen ovim programom – dovoljno je samo doneti na uvid indeks sa overenom tekućom školskom godinom. Popusti obuhvaćeni programom Back to School se ne mogu kombinovati sa drugim popustima.

Možete birati između mnogo načina plaćanja, a sve informacije možete pronaći na našoj internet stranici i u našim maloprodajnim objektima.

Možete da platite i kao pravno lice, i u tom slučaju na fakturi mora biti unešeno i ime studenta koje odgovara imenu na indeksu. Prilikom kupovine putem interneta u napomenu unesite ime studenta, pa na store@istyle.rs pošaljite sliku na kojoj se vidi prva i druga strana indeksa.

Posetite istyle.rs kako biste videli sve popuste i kupili uređaje koji vas zanimaju, ili posetite neku od naših prodavnica, gde vam naše osoblje može pomoći prilikom izbora najboljeg uređaja za vas.