Elgato Eve Motion:

Elgato Eve Motion

SKU
1EM109901000
Sami određujte kako vaši HomeKit uređaji deluju. Automatski ih aktivirajte kada vi ili član vaše porodice uđe u kuću, parkira se ispred zgrade ili posle određenog doba dana. Aktivirajte klimu kada uđete u vaš dom, ali samo ako klimatski senzor registruje određenu temperaturu. Sa Eve Motion-om, vaši uređaji mogu da rade u harmoniji sa vašim načinom života.
Besplatna dostava za sve porudžbine iznad 5.000 RSD.
Udobnost
Sa Eve Motion, lako možete da promenite temperaturu, svetlo ili da upalite bilo koji povezan uređaj jednostavnim ulaskom u sobu.

Korisnost
Eve motion pokriva skoro pa bilo koji prostor zahvaljujući pasivnom IC senzoru sa poljem pregleda od 120 stepeni i dometom do 9 metara. Vodootpornost po IPX 3 standardu pruža mogućnost i da koristite ovaj uređaj napolju.

Jednostavnost
Eve Motion se direktno povezuje sa vašim iPhone, iPad ili iPod touch uređaj korišćenjem Bluetooth tehnologije niske energije, bez potrebe za kompilikovanim nameštanjem.

Automatizacija
Sa Apple TV-om, Eve Motion prati šta se dešava u vašem domu i kontroliše vaše HomeKit dodatke, čak i kada ste odsutni.

Napredna sigurnost
HomeKit tehnologija osigurava da su sve komunikacije između Eve Motion-a i vašeg iPhone-a enkriptovane, pa možete biti sigurni da su vaši lični podaci sigurni.

Elegantno
Eve Motion je pažljivo zamišljen da se lako uklopi u bilo koje okruženje. Dugotrajne baterije uklanjaju potrebu za kablovima, dok Bluetooth tehnologija niske energije čini nameštanje i aktiviranje uređaja neverovatno lakim.
Proizvođač
EVE
EAN code
4260195390980
Prethodna generacija
No
Boja
Metallic sky
Kapacitet
No
HomeKit compatibility
No
Povezivanje
No