Elgato Eve Motion

SKU
1EM109901000

Nažalost, proizvod koji ste odabrali trenutno nije dostupan. Slanjem Vaše e-mail adrese i klikom na dugme Prijava obavestićemo Vas čim proizvod bude dostupan.

 

Dostupnost

OPIS

Udobnost
Sa Eve Motion, lako možete da promenite temperaturu, svetlo ili da upalite bilo koji povezan uređaj jednostavnim ulaskom u sobu.

Korisnost
Eve motion pokriva skoro pa bilo koji prostor zahvaljujući pasivnom IC senzoru sa poljem pregleda od 120 stepeni i dometom do 9 metara. Vodootpornost po IPX 3 standardu pruža mogućnost i da koristite ovaj uređaj napolju.

Jednostavnost
Eve Motion se direktno povezuje sa vašim iPhone, iPad ili iPod touch uređaj korišćenjem Bluetooth tehnologije niske energije, bez potrebe za kompilikovanim nameštanjem.

Automatizacija
Sa Apple TV-om, Eve Motion prati šta se dešava u vašem domu i kontroliše vaše HomeKit dodatke, čak i kada ste odsutni.

Napredna sigurnost
HomeKit tehnologija osigurava da su sve komunikacije između Eve Motion-a i vašeg iPhone-a enkriptovane, pa možete biti sigurni da su vaši lični podaci sigurni.

Elegantno
Eve Motion je pažljivo zamišljen da se lako uklopi u bilo koje okruženje. Dugotrajne baterije uklanjaju potrebu za kablovima, dok Bluetooth tehnologija niske energije čini nameštanje i aktiviranje uređaja neverovatno lakim.

DODATNE INFORMACIJE

Proizvođač
EVE
Težina
0.1000
EAN
4260195390980
Boja
White
Model
No
Veličina
No
Povezivanje
No
Kapacitet
No
HomeKit compatibility
No
Naziv
Eve Motion
Proizvođač
EVE
Vrsta
Smart home Adapter
Zemlja proizvodnje
Kina
Zemlja izvoza
EU
Uvoznik
iStyle Stores doo
Adresa uvoznika
Bulevar Mihajla Pupina 4, Beograd

DEKLARACIJA