LMP USB-C SUPERDOCK

SKU
22203

Nažalost, proizvod koji ste odabrali trenutno nije dostupan. Slanjem Vaše e-mail adrese i klikom na dugme Prijava obavestićemo Vas čim proizvod bude dostupan.

Ovaj adapter sadrži:
1x Gigabit Ethernet (10/100/1000 Mbps) 2x HDMI (do 4K@60 Hz)
1x DisplayPort (do 4K@60 Hz)
1x Mini-DisplayPort (do 4K@60 Hz)
1x Audio izlaz (3.5 mm)
1x Audio ulaz (3.5 mm)
1x USB-A 3.0 (do 10 Gbps | BC 1.2 1.5A)
2x USB-A 3.0 (do 5 Gbps)
2x USB-A 2.0
2x USB-C (do 10 Gbps | 1x BC 1.2 1.5A)
1x SD (UHS-II) čitač kartica

 

Dostupnost

OPIS

Ime govori sve sa LMP USB-C SuperDock-om: Ukupno 15 portova pruža sve što vam je potrebno u pogledu prenosa podataka i povezivanja, video, audio i mrežne veze. Priloženi adapter za napajanje od 130 V napaja MacBook Pro/Air napajanjem preko USB-C (isporuka napajanja 3,0/100 V).

Zahvaljujući USB-C dvostrukoj vezi sa hostom, kao i najnovijim video čipsetima sa podrškom za standard DP1.4, do 2 spoljna monitora mogu da rade nezavisno (podrška za dva monitora) i do 4K@ 60 Hz (prošireni režim). Za podršku za dva monitora, potrebno je da povežete jedan spoljni monitor sa HDMI 1 portom, dok drugi spoljni monitor može biti povezan na bilo koji od HDMI 2, DisplayPort ili Mini-Display porta. Napomena: MacBook Air/Pro sa M1 može da prikaže samo jedan spoljni monitor zbog ograničenja M1 (pogledajte specifikacije na apple.com). Obaveštenje za Mac korisnike: stariji Apple LED Cinema ekrani od 24 inča i 27 inča takođe se mogu lako povezati (ali ne i Apple Thunderbolt ekran!).

Veliki broj USB perifernih uređaja može da se poveže na SuperDock-om zahvaljujući ukupno 7 USB portova. Sa jednim USB-A i 2 USB-C porta, može se postići maksimalno 10 Gbps prenosa podataka; 2 USB-A porta su klasični USB 3.0 portovi (5 Gbps) i 2 dodatna USB 2.0 porta su pogodna za jednostavne USB uređaje kao što su USB tastatura ili miš. Zahvaljujući BC1.2 prepoznavanju, neki od USB portova se takođe mogu koristiti za punjenje i sinhronizaciju iPhone-a ili iPad-a. USB 3.0 i 2.0 portovima se može brzo pristupiti sa prednje strane, dok se trajno povezani uređaji mogu povezati pozadi uz minimalan nered kablova na radnoj površini.

Za lak pristup, čitač UHS-II SD kartica, kao i priključci za mikrofon i audio izlaz nalaze se na prednjoj strani.

Brza i stabilna mrežna veza se može uspostaviti preko Gigabit Ethernet porta.

Dugme za uključivanje/isključivanje na poleđini sprečava potrošnju energije dok je u režimu mirovanja/pripravnosti. Kada je uključen, SuperDock snabdeva Mac računar sa napajanjem u skladu sa Power Delivery 3.0. standardom. SuperDock se takođe može koristiti sa iMac ili Mac mini uređajem i tada će se funkcija napajanja automatski isključiti.

LMP USB-C SuperDock takođe ima i dodatne kvalitete: visokokvalitetno aluminijumsko kućište, koje se može postaviti horizontalno ili vertikalno, savršeno se uklapa u svako Mac okruženje. Aluminijum nije samo bezvremenski elegantan, već je zahvaljujući integrisanim rebrima za hlađenje idealan i za odvođenje toplote koja se stvara unutra.

LMP USB-C SuperDock – super u povezivanju i svestranosti i za prenosivi Mac i za desktop Mac računar.

DODATNE INFORMACIJE

Proizvođač
LMP
Naziv
USB-C Superdock
Proizvođač
LMP
Vrsta
Adapter
Zemlja proizvodnje
Kina
Zemlja izvoza
EU
Uvoznik
iStyle Stores doo
Adresa uvoznika
Bulevar Mihajla Pupina 4, Beograd

DEKLARACIJA