Satechi Dual Dock Stand - Docking Station with NVMe SSD Enclosure

SKU
ST-DDSM
Ovaj adapter sadrži:
1x Ethernet Port brzine 1 Gigabit
1x DisplayPort
2x HDMI ulaza
1x prostor za SSD
2x USB-A ulaza brzine 10Gpbs i 5Gpbs
2x USB-C ulaza za prenos podataka brzine 10Gpbs i 5Gpbs
1x USB-C ulaz za napajanje snage do 75W

 

Dostupnost

OPIS

Proširite kapacitet ekrana.

Sa jednim DisplayPort ulazom i dva HDMI ulaza, imate fleksibilne opcije za proširenje ekrana na visokoj rezoluciji od 4K/60Hz. Ovaj adapter omogućava povezivanje do dva spoljna monitora, bilo kroz dva HDMI porta ili kroz jedan DisplayPort i jedan HDMI (mora biti dva najudaljenija jedan od drugog). Mac računari sa Apple M1 i M2 čipovima su ograničeni na jedan spoljni monitor u proširenom načinu rada.

Više prostora, brži prenosi.

Upravljanje podacima nikada nije bilo lakše sa prostorom za SSD (koji se nalazi sa donje strane adaptera) koji podržava i NVMe i SATA SSD-ove za brze prenose podataka, rezervne kopije podataka, oporavak i spoljno skladištenje. NVMe SSD-ovi podržavaju brzinu prenosa do 10Gbps, dok su SATA SSD-ovi ograničeni na 6Gbps. Sa dvostrukim dokom dolaze i šrafciger i šraf za laku instalaciju.

Ovaj dok takođe poseduje dva USB-C Data ulaza sa brzinama od 5Gbps i 10Gbps, što vam daje više opcija i fleksibilnosti da radite na način koji želite.

Hlađenje.

Ova svestrana docking stanica se ističe svojim naprednim ergonomskim dizajnom napravljenim za besprekorno korisničko iskustvo. Lako se uklapa ispod MacBook-a sa podignutim uglom koji pruža nagnuti pogled na ekran. Podizanje omogućava disipaciju toplote, čime vaš uređaj radi bolje i efikasnije. Poseduje i otvore za hlađenje kako bi bio hladan tokom intenzivne upotrebe.

DODATNE INFORMACIJE

Proizvođač
Satechi
EAN
810086360987
Naziv
Dual Dock Stand - Docking Station with NVMe SSD Enclosure
Proizvođač
Apple
Vrsta
Adapter stalak
Zemlja proizvodnje
Kina
Zemlja izvoza
EU
Uvoznik
iSTYLE Stores doo
Adresa uvoznika
Bulevar Mihajla Pupina 4, Beograd

DEKLARACIJA