Blog

Srbija je dobila svoj App Store!

Srbija je konačno dobila App Store, uključujući i servise Apple Music, Podcasts, Books i iCloud. U ovom članku ćemo se osvrnuti na prvi korak, a to je promena regiona.

Saznaj više

Stiže nam novi iPhone SE!

Jeste li spremni za iPhone SE? Sasvim nov telefon, obučen u staro, ali prepoznatljivo ruho. Najnoviji model iPhone SE telefona se vraća na tržište ove godine u svom punom sjaju!

Saznaj više

Kako da izaberete određeni emotikon kada na iPad-u radite sa fizičkom tastaturom?

Apple-ove Smart Keyboard i Smart Keyboard Folio poseduju taster Globe za brzi prstup takozvanom Emoji Picker-u u kom možete da pronađete željeni emotikon kada kucate poruku. Nažalost, ni Apple-ova najnovija Magic Keyboard, ni tastature drugih proizvođača nemaju ovu opciju. Evo kako da dođete do emotikona kada koristite fizičku tastaturu na svom iPad uređaju...

Saznaj više

Prečice na tastaturi za TV App

Sa dolaskom aplikacije TV na Mac uređaje su došle i neke odlične opcije za gledanje serija i filmova bez potrebe za uključivanjem televizora. Sve što poželite možete i da pogledate. Zaboravite na dosadne reklame, napravite pauzu za pravljenje kokica onda kada vi to poželite.

Saznaj više

Kako da kreirate Smart Album u aplikaciji Photos na svom Mac-u

Vaš Mac uređaj nudi nekoliko "Smart" alata kao što su Smart Folders u Finder-u i Smart Groups u okviru aplikacije Contacts. Da li ste znali da postoji mogućnost da kreirate i Smart Albums u aplikaciji Photos? Ovaj zanimljiv način grupisanja fotografija u albume može značajno da vam pomogne jer nećete to morati da radite ručno. Sada će sve fotografije koje zadovoljavaju vaše kriterijume biti automatski sačuvane u istom albumu.

Saznaj više

Items 1 to 12 of 160 total

Strana